wie ben ik

Jeroen van den Baar
Mijn naam is Jeroen van den Baar.

Voor mij staat masseren gelijk aan aandacht, vertrouwen en respect. Vanuit deze basis geef ik mijn behandelingen en ben ik gericht op uw welzijn. Net als u, geeft het mij ook energie en ben ik blij met de resultaten: ontspanning en voeding tot herstel.

Mijn handen zijn mijn gereedschap. En er is kennis natuurlijk.

Ik ben geschoold in de TCM (Tradional Chinese Medicine): Tai Chi, voeding, massage, etc. Deze gezondheidsleer is al 4000 jaar oud en gaat uit van de gehele mens. De Chinezen kijken breder dan het symptoom of de lichamelijke klacht. Voor mij is dit een goede aanvulling op de westerse gezondheidsleer. Vanaf 2003 heb ik mijn koers verlegd en ben ik gestart met het volgen van massage opleidingen bij BOCAM, Zonnevlecht, Total Health, Triggerpoint coach en  de 3 jarige Shiatsu opleiding bij Qing-Bai.

In tijden van spanning en drukte of in tijden dat het lichaam niet vlekkeloos functioneert, is de kans aanwezig om het lichaam te “vergeten” of er geen aandacht aan te schenken. Masseren is dan een voortreffelijke manier om het lichaam dát te geven wat nodig is. Dat kan zijn een weldadige manier van ontspanning of het voeden van het herstel, waar het lichaam behoefte aan heeft.

Mijn inspiratie haal ik uit Tai Chi, mediteren, sport én de Argentijnse Tango. Voor mij gaat het in deze activiteiten ook over ontspanning, aandacht, focus en contact.