ervaringen

oisterwijk_massage_ontspanningsmassage_1

“Of je nu komt voor een ontspannende massage of een shiatsu behandeling, tijdens de behandelingen van Jeroen ervaar ik naast een fysisch welbevinden vooral ook een mentale rust. Jeroen stelt vooraf de vragen die hij nodig heeft om zich goed af te stemmen op wat je nodig hebt. En wat verder zo fijn is, is dat het daarna heerlijk stil is en je niets hoeft te zeggen of uit te leggen. Je wordt je meer bewust van je lichaam, dat na de behandeling als het ware weer terug in plooi valt. Een weldaad. Ik kan iedereen aanraden dit te ontdekken.”
Anja

“Waar intuïtie kennis ontmoet en waar zorgvuldigheid samenkomt met aandacht, ja daar voel je je gekoesterd en geholpen. Ik hoop en verwacht dat velen dit ook zullen ervaren.”
Karen

“Jeroen geeft goede massages. Hij is integer, zorgvuldig en weet waar hij mee bezig is. Ik vind het fijn om door hem gemasseerd te worden.  Ik voel me op mijn gemak, zodat ik me goed kan ontspannen.”
Marjo

“Heerlijk dat die hoofdpijn eindelijk weg is. En bij de volgende massage kwam het leven weer terug in mijn linkervoet: dat is lang geleden. Heel fijn om zo gemasseerd te worden.”
Truus